'Een kast vol kleding maar niets om aan te trekken? Lukt het je maar niet om je kleding slim en leuk te combineren? Of weet je niet goed welke kleding écht goed staat bij jouw figuur? Welke kleuren jou laten stralen? Misschien is je figuur veranderd na een zwangerschap of ben je afgevallen en weet je echt niet meer wat je moet dragen.  

Ben je benieuwd naar de effecten van kleding en kleur op jouw uitstraling? Graag help ik je om het mooiste in jezelf te onderstrepen. Of je nu van streepjes, stippen, bloemen of juist van effen houdt, je kunt bij mij terecht voor een individueel kleur- en kledingstijladvies, een garderobecheck, gezellige groepsworkshops, styling (& shop) nights en fashion party voor tienermeiden.

Neem eens een kijkje voor de verschillende mogelijkheden.

Stijlvolle groet,
Ingrid, stylingcoach


Persoonlijk kleur- en kledingstijladvies

Welke kleding past perfect bij jouw figuur, welke kleuren laten je stralen, hoe accentueer je jouw mooiste punten en welke kledingstijl past bij jou? Verwen jezelf met een advies op maat: een kleuradvies, een kledingstijladvies of -doe 's gek- the whole package. Ook een garderobecheck is een optie! 

Workshops met een groep

Zoek je een gezellige activiteit voor een vrijgezellendag, vriendinnen- of teamuitje? Denk dan eens aan een Styling & Shop Night, interactieve workshop of Masterclass. 
Keuze genoeg passend bij de grootte van jullie groep, budget en wensen! 
 Kijk bij workshops voor meer info. 

Blog

Ketting Kledingruil Brandevoort

In de wijk vormen de adressen van de deelneemsters een logische route. Op deze route (de ketting) rouleert een aantal tassen met kleding. Wanneer er een tas bij je wordt gebracht, heb je drie dagen de tijd om rustig te snuffelen en te passen. Je mag uit de tas halen wat je wil houden en je mag mooie kledingstukken terug stoppen die jij niet meer draagt. Vervolgens breng jij de tas weer naar het volgende adres op de route. 

Lees meer »

Cadeautip!

Het is vaak weer een hele uitdaging om originele cadeautjes te vinden.
Maak je vriendin, zus, dochter, moeder of collega eens blij met een cadeaubon van Dots & Stripes. 

Interesse? Neem even contact op