'Een kast vol kleding maar niets om aan te trekken? Lukt het je maar niet om je kleding slim en leuk te combineren? Of weet je niet goed welke kleding écht goed staat bij jouw figuur? Welke kleuren jou laten stralen? Misschien is je figuur veranderd na een zwangerschap of ben je afgevallen en weet je echt niet meer wat je moet dragen.  

Ben je benieuwd naar de effecten van kleding en kleur op jouw uitstraling? Graag help ik je om het mooiste in jezelf te onderstrepen. Of je nu van streepjes, stippen, bloemen of juist van effen houdt, je kunt bij mij terecht voor een individueel kleur- en kledingstijladvies, een garderobecheck, gezellige groepsworkshops, styling (& shop) nights en fashion party voor tienermeiden.

Neem eens een kijkje voor de verschillende mogelijkheden.

Stijlvolle groet,
Ingrid, stylingcoach


Persoonlijk kleur- en kledingstijladvies

Welke kleding past perfect bij jouw figuur, welke kleuren laten je stralen, hoe accentueer je jouw mooiste punten en welke kledingstijl past bij jou? Verwen jezelf met een advies op maat: een kleuradvies, een kledingstijladvies of -doe 's gek- the whole package. Ook een garderobecheck is een optie! 

Workshops met een groep

Zoek je een gezellige activiteit voor een vrijgezellendag, vriendinnen- of teamuitje? Denk dan eens aan een Styling & Shop Night, interactieve workshop of Masterclass. 
Keuze genoeg passend bij de grootte van jullie groep, budget en wensen! 
 Kijk bij workshops voor meer info. 

Blog

Koraal, dé kleur van 2019, combineer je zo!

Living Coral is door kleureninstituut Pantone uitgeroepen tot modekleur van het jaar. Een prachtige kleur voor de warme kleurtypes,  zoals Lente- en Herfsttypes. Volgens Pantone is Living Coral een ‘levendige en bezielende tint wiens gouden ondertoon zorgt voor een zachtere uitstraling’.

Lees meer »

Styling & Shop Night met vriendinnen

Dit najaar is Dots & Stripes in samenwerking met kledingwinkel ZUS in Helmond, gestart met de Styling & Shop Nights. Een gezellig en ontspannen avondje waarbij Ingrid een presentatie verzorgt over de Special Effects van kleding en figuurtypen aan de hand van kledingitems uit de winkel. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen de deelnemers daarna snuffelen en shoppen in de winkel van zussen Emmely en Melanie. ZUS biedt een leuk, modieus en snel wisselend aanbod van betaalbare mode. De drie avonden die we in het najaar planden zaten in no time vol. Maar inmiddels zijn er nog eens vier avonden geboekt door vriendinnengroepen. Lijkt jou dat ook wel wat samen met een groepje vriendinnen? Vanaf 6 tot max. 10 personen kun je een privé Styling & Shop Night boeken. Kosten zijn €15,- pp inclusief lekkere drankjes en hapjes en een goodiebag met oa stijlgidsje en kortingsbonnen van ZUS en Dots & Stripes. Interesse? Neem dan even contact op met ZUS en informeer naar de mogelijkheden: info@zus-mode.nl

Lees meer »

Dit najaar: Styling & Shop Nights bij ZUS in Helmond

Hebben jullie zin om van tevoren een hapje te eten? Je kan voor het diner reserveren bij Villa Vesper en vanaf 17:00 uur lekker aanschuiven bij de dames van de Villa. Je krijgt hier een heerlijke maaltijd en toetje. De kosten voor het diner bedragen 12,50 pp exclusief drankjes. Het diner is zowel op een van de geplande avonden als met een privé groep mogelijk. Minimaal aantal deelnemers 6. 

Lees meer »

Cadeautip!

Het is vaak weer een hele uitdaging om originele cadeautjes te vinden.
Maak je vriendin, zus, dochter, moeder of collega eens blij met een cadeaubon van Dots & Stripes. 

Interesse? Neem even contact op