Een feestjurkje voor ieder figuur!

Ga jij deze Kerst of Oud & Nieuw voor een mooi feestjurkje? De winkels hangen er vol mee, dus er hangt vast een mooi exemplaar voor jou bij. Als je opzoek gaat naar een jurkje moet je het niet alleen mooi vinden, maar je er ook lekker in voelen omdat het mooi staat bij jouw figuur. Het accentueert bijvoorbeeld je mooie rechte schouders en slanke benen en/of het verhult juist je buikje en vollere heupen. Kortom het onderstreept het mooiste in jou.

 

Of je nu de zogenoemde peer (A-fguur), appel (O-figuur) of zandloper (X-figuur) bent, voor ieder figuurtype is er een feestelijk jurkje te vinden. We helpen je met onderstaande collage alvast op weg voor de zes meest voorkomende figuurtypen. Naast de bekende A, O en X zijn dat ook nog het V-figuur (atletische bouw, brede schouders, slanke heupen), het Hart-figuur (als V maar dan met vollere rondingen) en het H-figuur (recht figuur, weinig taille). Laat je inspireren en ga lekker shoppen!

Hellup!?
Heb je geen idee welk figuurtype jij bent? Ben je een twijfelgeval? We helpen je graag met een figuuranalyse en bijpassend kleding- en stijladvies. Of tijdens de workshop Dress your Figure. Enne.....je mag ons ook altijd even mailen of bellen. 

 

Verkoopadressen jurkjes v.l.n.r. bovenste rij: Sandro (bij Bijenkorf), Only, Esprit. Onderste rij alledrie van Steps. 


«   »