Home » Blog » Het zomertype!

Het zomertype!

Een kleuradvies laat je stralen! Als je weet welke kleuren het mooiste in jou onderstrepen, kun je veel makkelijker shoppen en combineren. En in de juiste kleuren zie je er stralender en vitaler uit. De zomervakantie is in aantocht, daarom nu het zomertype!

Het zomertype is een koel licht type. Veel zomertypes hebben een lichte uitstraling met een lichte haar-, huids- en oogkleur. Meestal hebben ze licht tot donkerblond haar of licht tot middenbruin haar. Vaak zie je ook dat zomertypes lichte wenkbrauwen hebben. Ze worden in de zomer snel bruin en verbranden niet snel.
Ze zijn het mooiste in de koele, lichte en vaak ook gedempte kleuren: fris wit, blauw in alle varianten, roze, taupe, lila, lavendel, lichtgrijs en zilver. Ook zilveren sieraden staan zomertypes het mooiste.
Ze kunnen beter weg blijven bij warme en donkere kleuren, zoals warm bruin, okergeel, oranje en zwart.
Voor make-up is er genoeg keuze uit mooie koele roze kleuren voor de blusher of een frambozen- of watermeloenrood voor de lippen. Voor de ogen zijn grijstinten, taupe kleuren en blauw goed passend. 
Benieuwd welk kleurtype jij bent? Naast de 4 seizoentypes, werken we met nog 8 varianten, dus in totaal maar liefst 12 types. Tijdens een persoonlijk kleuradvies ontdek je welk type je bent en wat jouw ideale kleuren zijn. 


«   »