5 Tips voor slim shoppen tijdens de sale

De sale is losgebarsten! Sta jij al in de startblokken om je slag te slaan? Lees eerst even onze 5 tips voor slim shoppen tijdens de uitverkoop.

1. Kies bewust. Is het item echt een aanvulling op je garderobe? Goed te combineren met andere items uit je kast? Of typisch zo’n geval dat als losse flodder achter in je kast verdwijnt? Think twice.

2. Probeer een paar mooie basisitems van hoge kwaliteit te scoren waar je jaren meedoet. Denk aan een tijdloze wintermantel, een mooie colbert, jeans of Little Black (colored) Dress van de betere merken. Investment pieces die in de uitverkoop wél betaalbaar zijn

3. Vergelijk ook tijdens de sale (online) prijzen. Kortingspercentages verschillen nogal per winkel. Direct na de feestdagen verhogen veel online en offline shops de korting bijvoorbeeld van 30% naar 50%

4. Kijk kritisch naar de kleur van het item. Laat de kleur jou stralen? Past het goed bij jouw kleurtype? Geen idee welk kleurtype je bent? Kom dan eens langs voor een kleuradvies. Hetzelfde geldt voor de pasvorm en het model van het kledingstuk. Past het je goed en staat het mooi bij jouw figuur? Kies ook in de sale voor kleding die het mooiste in jezelf onderstreept. We helpen je graag op weg met een kleding|stijladvies.

5. Met schoenen en accessoires zoals tassen, riemen en sieraden kunnen je je outfit snel een andere uitstraling geven. Zorg dat je een gevarieerde collectie opbouwt die je tijdens de sale voor weinig geld makkelijk kunt uitbreiden.

Kortom, ga lekker shoppen tijdens de sale, maar 'be smart!’ Want geld uitgeven aan miskopen is uiteindelijk alsnog duur. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.