Actie: VoorjaarsVriendinnenVerwennerij

 

Ook zo'n zin in het voorjaar? Tijd voor een opfrisser voor je wintervelletje? En kan je garderobe ook wel een oppepper gebruiken? Laat je dan samen met een vriendin (zus, moeder, dochter) lekker verwennen door Beauté Blanche en Dots & Stripes.


Bij dit arrangement genieten jullie beide van een Weleda verwenbehandeling voor gezicht en lichaam. Ook krijgen jullie allebei een kleding- of een stijladvies. Een heerlijk ontspannen moment!

We ontvangen jullie in de schoonheidssalon van Blanche (Helmond, Brandevoort) met een lekker kopje koffie/thee. Na deze kennismaking geeft Blanche een van jullie een heerlijke behandeling, terwijl Ingrid de ander een kleding- of stijladvies geeft. Na 1,5 uur en een kopje koffie/thee ruilen we om. Kosten voor deze VoorjaarsVriendinnen-Verwennerij zijn €145,- per persoon. 

 

Weleda Verwenbehandeling 

Tijdens deze behandeling komen zowel gezicht als lichaam aan bod. Op basis van een huid- en wensenanalyse kies je eerst samen met mij welke Weleda producten het beste bij je passen. We starten met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme kompressen, gevolgd door een dieptereiniging met een leemmasker. Ontharen of verwijderen van onzuiverheden is optioneel. Daarna worden voeten, gelaat en schouders gemasseerd. Hierna volgt een intensief voedend masker of pakking. Ondertussen worden je armen en handen gemasseerd.  Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop kun je rustig terugkomen in het hier en nu.  

  Kleding- of Stijladvies

  Voorafgaand aan het advies, ontvang je een korte vragenlijst over jouw wensen en vragen. Aan het begin van het gesprek nemen we deze vragenlijst door.
  Heb je voor een Kledingadvies gekozen dan beginnen we met een figuur- en gezichtsvormanalyse en krijg je op basis daarvan advies over kleding die mooi staat bij jouw figuur. Met welke modellen, lengtes, stoffen, dessins, halslijnen, kleuren, pasvorm etc kun je de mooiste punten in jouw figuur accentueren. En hoe kun je de delen waar je minder blij mee bent, verdoezelen. Alle tips en adviezen ontvang je binnen twee weken uitgewerkt in een Stijlrapport. 
  Kies je voor een Stijladvies, dan gaan we op zoek naar jouw persoonlijke stijl. Welke kleding past het beste bij jouw levensstijl, smaak, beroep, leeftijd en persoonlijkheid. En hoe kun je met kleding jouw uitstraling versterken? Ook krijg je tips over het maken van mooie kledingcombinaties en het stylen met schoenen en accessoires passend bij jouw stijl. Alle tips ontvang je later in een Stijlrapport met daarin een inspirerende kledingcollage die Ingrid als 'online personal shopper' voor je uitzoekt.   

   

  Wil je gebruik maken van deze VoorjaarsVriendinnenVerwennerij? Of heb je nog vragen? Laat hieronder je reactie acther of bel, app of mail dan naar:  

  Blanche Jansen, (06) 29496522, info@beauteblanche.nl

  Ingrid de Kort, (06) 57934099, mail@dotsstripes.nl


  «   »

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn geen reacties geplaatst.