Dit najaar: Styling & Shop Nights bij ZUS in Helmond

3 oktober | 31 oktober | 28 november

Sinds dit voorjaar is Helmond een leuke modezaak rijker: ZUS, van de zussen Melanie en Emmely in Brandevoort. In oktober en november organiseert ZUS in samenwerking met Dots & Stripes de Styling & Shop Nights. Je kunt individueel meedoen maar natuurlijk ook samen met een vriendin, buurvrouw, zus of collega!
 
Tijdens de Styling & Shop Night staat om 19.15 uur de koffie/thee met iets lekkers klaar bij ZUS. Ingrid neemt je in haar styling presentatie mee langs de 'special effects' van kleding. Wat is het effect van kleuren, dessins en stofsoorten op je figuur? En welke pasvorm, lengte of modellen kun je het beste kiezen? Je maakt kennis met de verschillende figuurtypen en de kunst van het 'accentueren' en 'verhullen'. Daarbij komen veel voorbeelden uit de collectie van ZUS aan bod. 


Ontspannen shoppen

Daarna heb je alle tijd om rustig te winkelen, kleding te passen en nieuwe combinaties te proberen. Ingrid geeft je daarbij graag nog wat persoonlijke stijl tips & trics. Tussendoor kun je genieten van een drankje en hapje. 
Aan het einde van de avond, rond 21.30 uur, ontvang je nog een cadeautje: een leuke goodiebag met kortingsbon voor ZUS, een stijlgidsje én kortingsbon voor een persoonlijk kledingstijladvies van Dots & Stripes.
 

Meld je aan voor een van de Styling & Shop Nights!

De Styling & Shop Nights zijn in 2018 gepland op:
woensdagavond 3 oktober, 31 oktober en 28 november
Deelnamekosten inclusief styling presentatie, drankjes en goodiebag zijn €15,- pp.
Heb je zin om gezellig aan te sluiten, alleen of samen? Meld je dan per mail aan via 
info@zus-mode.nl Geef aan op welke datum je wilt komen en met hoeveel personen.
Na ontvangst van de bevestigingsmail ben je zeker van deelname. 

Boek een privé Styling & Shop Night met je eigen groep

Je kan aansluiten op één van de geplande avonden, maar je kan ook een avond reserveren met je eigen groepje van minimaal 6 en maximaal 10 personen. De planning van de avond gaat dan in overleg. 
Hoe leuk is dat, met elkaar de winkel helemaal voor jezelf hebben met je eigen stylist, muziek en dat onder het genot van een hapje en een drankje!
Neem voor meer info contact op met ZUS
 
ZUS
De Plaetse 78, Helmond  

Uitbreiding met diner bij Villa Vesper

Hebben jullie zin om van tevoren een hapje te eten? Je kan voor het diner reserveren bij Villa Vesper en vanaf 17:00 uur lekker aanschuiven bij de dames van de Villa. Je krijgt hier een heerlijke maaltijd en toetje.
De kosten voor het diner bedragen 12,50 pp exclusief drankjes. Het diner is zowel op een van de geplande avonden als met een privé groep mogelijk. Minimaal aantal deelnemers 6. 

Villa Vesper

De Plaetse 77, Helmond

www.villavesper.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.