Zo draag jij je comfortabele trui 'stylish verantwoord'

De winter is bij uitstek het seizoen voor lekker warme truien die weer helemaal in de mode zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat zo’n ‘dikke vriend’ je figuur flatteert en hoe  combineer je ‘m zodat ie niet slonzig staat, maar juist eigentijds en hip.


Verrassende combi’s

Een trui met gewone spijkerbroek en sneakers is natuurlijk heel comfortabel maar ook een beetje ‘gewoontjes’. Maak eens verrassende combinaties met je comfortabele trui voor een ‘stylish verantwoorde’ look, zoals: 

  • Met een kokerrok van (kunst)leer waarbij je de trui deels in de rok draagt. Pumps of enkel laarsjes met hoge hak voor een elegante uitstraling.
  • Met een plissérok of rok van mooie glanzende stof met laarsjes.
  • Met een skinny broek van (kunst)leer of een destroyed jeans en sneaker of pump.
  • Met een blouse die er nog wat onderuit komt

Kijk bij het combineren ook naar verrassende materiaalcombinaties de zachte uitstraling van wol combineert goed met (kunst)leer, glanzende stoffen en zelfs een vleugje kant. 

Zie de foto's hieronder voor wat inspiratie.

Do’s en don'ts voor je figuur

Een paar aandachtspunten om rekening mee te houden als je voor een warme trui kiest.

  • Een dikke of grof gebreide trui geeft volume. Combineer ‘m daarom met een wat strakkere of slank vallende broek of rok. Ook is het mooi om nog iets van je figuur te laten zien, bijvoorbeeld door de trui (deels) in je rok of broek te dragen. Of door met een riempje je (duidelijke) taille te accentueren. Ook een  iets doorschijnende trui met een open structuur laat mooi je silhouet zien (draag er een hemdje onder). 
  • Kies liever niet voor een trui met col als je een korte hals hebt.
  • Als je volle borsten hebt, kun je het beste kiezen voor een trui met een wat lagere halslijn en vermijd truien met dikke kabels of andere structuren.
  • Heb je kleine borsten dan staan veel truien je mooi zeker die met een hogere halslijn of col of met een kabelpatroon of dikke structuur.
  • Een trui met een heel lage mouwinzet staat mooi als je heel rechte schouders hebt en minder mooi bij heel smalle of afhangende schouders.

Bron foto's: Pinterest


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.