Styling & Shop Nights bij ZUS: 'Combineren kun je leren'

Na het succes van de Styling & Shop Nights die modezaak ZUS en Dots & Stripes afgelopen najaar in Helmond organiseerden, staan er dit voorjaar weer een aantal nieuwe edities gepland. Dit keer is het thema ‘Combineren kun je leren’. Een gezellig avondje waarvoor je je individueel kunt aanmelden of samen met vriendin, zus, moeder of dochter. Als je zelf met een groepje van 6 tot 8 dames bent, kun je ook een ‘privé’ Styling & Shop Night boeken. Heb je dit najaar al een avond bijgewoond? Dan is het ook nu weer leuk om mee te doen, want er is een nieuwe collectie én nieuwe presentatie!

Combineren kun je leren
Wat gaan we doen? Tijdens de Styling & Shop Night staat om 19.15 uur de koffie/thee met iets lekkers klaar bij de zussen Emmely en Melanie van ZUS. Ingrid geeft een styling presentatie  rond het thema ‘Combineren kun je leren’. Hoe kun je kledingitems leuk en verrassend combineren tot verschillende outfits. Hoe style je je outfit met schoenen, tassen en accessoires? En welke kledingitems mogen niet ontbreken als basis in jouw kledingkast. Je krijgt veel tips & trics voor het samenstellen van verschillende outfits. Daarbij komen veel voorbeelden uit de collectie van ZUS aan bod. 

En dan…ontspannen shoppen

Daarna heb je alle tijd om rustig te winkelen, kleding te passen en nieuwe outfits te proberen. Daarbij geven we je graag nog wat persoonlijke styling tips. Tussendoor kun je genieten van een drankje,  hapje en gezelligheid. Aan het einde van de avond, rond 21.30 uur, ontvang je nog een leuke goodiebag, inclusief een leuk stijlgidsje met alle tips. 

 

Meld je aan voor een van de Styling & Shop Nights!
De Styling & Shop Nights zijn dit voorjaar gepland op de volgende avonden vanaf 19.15 uur:

woensdag 12  juni 2019
woensdag 3 april (volgeboekt) | woensdag 8 mei (volgeboekt

Deelnamekosten inclusief presentatie, hapjes, drankjes en goodiebag zijn €15,- pp. 
Heb je zin om gezellig aan te sluiten, alleen of samen? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier of in de winkel van ZUS. Na ontvangst van de bevestigingsmail ben je verzekerd van deelname. 
Wil je liever een avondje boeken met je eigen groep? Stuur dan even een mailtje naar mail@dotsstripes.nl of loop even binnen bij ZUS. 

 

Aanmeldformulier 

Geef hieronder aan welke datum je wilt komen en vul je naam en e-mailadres in. Mocht je samen komen, dan kun je hieronder ook de gegevens van je vriendin invullen.  

 


«   »