Home » Blog » Speciaal eindejaarstarief voor kleur- of kledingadvies

Speciaal eindejaarstarief voor kleur- of kledingadvies

Heb je altijd al eens een persoonlijk kleur- of kledingadvies willen krijgen? Profiteer dan dit jaar nog van het speciale actietarief voor een persoonlijk kleding- of kleuradvies. Een leuk decembercadeau voor jezelf, een ander of voor elkaar!  

 

Benieuwd welke kleuren jou laten stralen? Of wat do's en dont's zijn bij jouw figuurtype? Ontdek het tijdens een persoonlijk advies. 

Kleuradvies: met kleurenshawls analyseren we welk kleurtype je bent. Welke kleuren laten jou stralen en wat zijn mooie combinaties? Je ontvangt een handig kleurkaartje van jouw kleurtype voor in je tas.

Kledingadvies: ontdek welk figuurtype je bent en welke kleding jou flatteert. Waar moet je op letten als het gaat om stoffen, pasvorm, lengtes, halslijnen, etc? Inclusief figuurkaartje aangevuld met persoonlijke tips.


Tot 31 december 2019 geldt het speciale actietarief van € 50,- voor een kleur- of kledingadvies.
Het advies kan bij jou thuis plaatsvinden (reiskosten binnen Helmond zijn inbegrepen), maar eventueel ook in de sfeervolle kledingboutique ZUS in het Helmondse Brandevoort (tijdens openingstijden van de winkel). 

 

Interesse of wil je meer weten? Stuur dan even een mailtje: mail@dotsstripes.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.