Zomeractie!


Yoehoe! k ben weer gestart met het verzorgen van kledingstijl- en kleuradviezen. Nu de zomer is aangebroken kan ik deze persoonlijk adviezen makkelijk buiten geven in mijn gezellige tuin. Misschien kun je wel even een verzetje gebruiken of zoek je een leuke zomerse activiteit in de vakantieperiode? Geef jezelf een cadeautje of verras je moeder, dochter, zus of vriendin (cadeaubonnen beschikbaar). Samen kan ook in een duo sessie. 

Actietarief de hele zomer lang!

De gehele zomer, van 21 juni t/m 21 september, geef ik korting op een persoonlijk advies. En daarbij serveer ik een lekker zomers cocktailtje (met of zonder alcohol) in mijn tuin.  
Kleuradvies: € 50  (i.p.v. € 70)
Kledingstijladvies: € 70  (i.p.v. € 90)
Kleur- én kledingstijladvies €120  (i.p.v €145) 

KleuradviesMet kleurenshawls analyseer ik welk kleurtype je bent. Welke kleuren laten jou stralen en wat zijn mooie combinaties? Je ontvangt een handig kleurkaartje van jouw kleurtype voor in je tas.

KledingstijladviesOntdek welk figuurtype je bent en welke kleding jou flatteert. Waar moet je op letten als het gaat om stoffen, pasvorm, lengtes, halslijnen? Ontwikkel je eigen kledingstijl. Inclusief figuurkaart met persoonlijke tips én een kledingcollage afgestemd op jouw kledingstijl. (zie foto hieronder als voorbeeld).

RIVM richtlijnen
Uiteraard houd ik rekening met 1,5 meter afstand. Ik geef daarom de persoonlijke adviezen alleen voor 1 of 2 personen. We gaan buiten in mijn tuin zitten (tenzij de regen met bakken uit de hemel komt). 
Bij een kledingstijladvies kan ik makkelijk afstand houden. Bij de kleuradviezen sta ik achter je (net als de kapper) om de kleursjaals om te doen. Als je wil kan ik daarbij een mondkapje dragen. Uiteraard geldt: wanneer ik of jijzelf verkoudheidsklachten hebben, verzetten we de afspraak.

Zie ik je snel? 
Ik kijk er enorm naar uit om weer aan de slag te gaan en jouw op weg te helpen met jouw kleding- en kleurkeuzes! Het is de moeite waard want je hebt er jarenlang plezier van én doet minder miskopen.

Wil je een advies boeken of heb je vragen? Stuur me even een mailtje (ingrid@dotsstripes.nl) of what's app berichtje (06-24335015).


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.