Shoppen in je eigen kast

In de winkels hangt de nieuwe najaars/wintercollectie op ons te wachten en ook in jouw kledingkast zal de zomerkleding binnenkort naar de achtergrond verdwijnen. Hoewel je sommige zomeritems prima kunt door dragen. Combineren is het toverwoord! En dat kan vaak al in je eigen kledingkast. 

 

Neem eens de tijd om je kledingkast op te ruimen en te kijken welke nieuwe kledingcombinaties je kunt maken. Je zult versteld staan van de mogelijkheden binnen je eigen garderobe. Ben je gewend om vaak naar vaste kledingsets te grijpen? Vind je het heel lastig om kleding te combineren? Of zie je de mogelijkheden gewoon niet? Ik help je graag met het herontdekken van juweeltjes in jouw eigen kast en het maken van nieuwe outfits. Tijdens de garderobecheck gaan we shoppen in jouw kast! Zeker nu met de overgang van de seizoenen een goed moment. 

Meer outfits met minder kleding

Ter inspiratie zie je in de kledingcollage op deze pagina hoe je met een aantal items heel makkelijk combinaties kunt maken. Een gebloemde maxi rok uit de zomercollectie of dat leuke kortere rokje kun je prima door dragen door een leren jackje (of vestje, spijkerjasje) over je t-shirt te dragen. Panty's aan en sandaaltjes verruilen voor stoere laarzen of sneakers, et voilà! Voordeel van een leren jackje is dat je 'm als buitenjas kunt dragen als het nog niet al te koud is én binnenshuis als het echt winter is. Kortom een basisitem waar je heel veel plezier van hebt. Datzelfde geldt voor de jeans, die uiteraard niet ontbreekt in de collage en ideaal is om combinaties mee te maken. 
Een warme trui of leuke sweater past vaak ook prima op een vrolijke rok als stoere tegenhanger. Zie je hoeveel mogelijkheden deze items samen hebben?  Let bij het combineren van zomeritems in je najaarsoutfit overigens wel goed op de kleuren (geen heel lichte, typische zomerkleurtjes) en op de stof (bijvoorbeeld geen linnen). Tegenwoordig kan er heel veel qua outfits, maar je kunt de plank ook mis slaan. 

 

Garderobecheck iets voor jou? 

Investeer in je kledingkast met een professionele garderobecheck waarin ik ook een quickscan doe om te kijken of je een warm of koel kleurtype bent en welke bodytype je hebt.
Duiken we binnenkort samen in jouw garderobe? Het levert je een overzichtelijke kast op, nieuwe kledingcombinaties die bij jou passen zónder kleding te kopen, een wishlist voor aanvullingen en handige tips voor het inrichten van je kast. 

Graag vertel ik je er meer over, dus neem gerust even contact met mij op. Of kijk voor meer info op: Garderobecheck
Een kastsessie van ruim 2 uur kost € 90,-. 

 

Verkoopadressen/merken: 

Bruine trui: Drykorn

Gebloemde rok: Samsoe & Samsoe

Groen shirt: Nikkie
Jeans: Scotch Soda

Leren jack: Studio AR (Arma)

Beige shirt: Co'coture

Groen rokje: Leon & Harper

Sneakers: Manfield

Cowboy boots: PS Poelman 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.