Laat je garderobe checken

Mijn kledingkast, ik ben er dol op! Je kunt maar ergens dol op zijn, toch? Ik vind het heerlijk om mijn garderobe bij de seizoenswisseling op orde te brengen. En vooral om dan nieuwe outfitjes te combineren.

Tijdens het wisselen van mijn zomer en winterkleding in mijn kast, neem ik ook de tijd om eens goed te kijken wat ik aan kleding heb en welke combinaties ik kan maken. Zo kijk ik bijvoorbeeld welke kleding uit de zomergarderobe ik nog kan combineren met mijn winteritems. Denk aan t-shirts die het goed doen onder een vest of jasje en aan een rok of jurk die het ook prima doen met een vest, warme panty en laarsjes. Als de stof en kleur niet al te zomers zijn, kan dat vaak prima. 
Zo combineer ik er lekker op los en  kom ik tot nieuwe outfitjes in mijn eigen kast. 
Ik verras mezelf iedere keer weer. 

 

Wil jij ook verrast worden met de kleding en mogelijkheden in jouw eigen kast? Ik kom graag bij je langs voor een garderobecheck. Lees snel meer over de garderobecheck

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.