Home » Fans

Lees de reacties van onze fans; word zelf ook fan!

Onderstaande dames kregen een persoonlijk advies of volgden een workshop en delen hun ervaringen.
Ben jij binnenkort ook fan? 

Je doet ons een groot plezier als je via onderstaand formulier laat weten wat je van onze workshop of het persoonlijk advies vindt. Jouw reactie en (voor)naam komen op deze pagina te staan, jouw mailadres wordt niet vermeld. Alvast bedankt! 

Reacties

Sandra
3 jaar geleden

Ik heb deze workshop cadeau gekregen en zo voelde het ook echt!
Goede adviezen gekregen en een geheel andere kijk op mijn figuur. Leerzaam en gezellig. Dankjewel Ingrid!

Blanche
3 jaar geleden

Heb een zeer uitgebreid kleur- en stijladvies van Ingrid en Femke gehad waar ik heel blij mee ben. Vooral de kledingkast-analyse heeft geleid tot een fikse opruimbeurt

Gea Vogels
4 jaar geleden

In een open en ongedwongen sfeer heb ik een kleur en stijladvies gekregen met veel, direct bruikbare tips. Het uitgebreide rapport met veel persoonlijke tips is een fijn naslagwerk. Ik ben meteen met de tips aan de slag gegaan en geniet van het effect !

V.C.E. 'MyST'
4 jaar geleden

Ingrid en Femke bedankt voor een leerzame en gezellige avond. We hebben jullie presentatie over verschillende figuurtypen, kleurtypen etc. als erg leuk en interactief ervaren. Zeker aan te raden voor een grote groep om een indruk te krijgen van waar je allemaal aan kunt denken bij styling.

Linda
4 jaar geleden

Ingrid, super bedankt voor de geweldige duo-sessie kleding/stijladvies! We voelden ons erg op ons gemak bij jou. Tijdens de avond hebben we echt persoonlijk advies gekregen en je luisterde heel goed naar ons verhaal. Dit zagen we heel goed terugkoppen in het "rapport" dat we binnen een paar dagen van je kregen. Hierin stond alles nog een duidelijk uitgelegd. Echt een boekje om te bewaren.

Sagitta
5 jaar geleden

Ik heb van Femke een heel fijn kleuradvies gekregen, met goede uitleg en tips voor nieuwe aankopen. Winkelen en een outfit kiezen gaat zo veel makkelijker worden. Dankjewel hiervoor!

Daniëlle
5 jaar geleden

Hartstikke bedankt voor het mooie en volledige kleding- en stijladvies! Fijn om alles op een rijtje te hebben specifiek voor mijn figuur/vormen.
Ik ben verrast door het persoonlijke advies en de kleding-inspiratie. De uitdaging is nu om de kast in te richten met 'capsules'. Op mijn verlanglijstje staat het kleurenadvies.
Nogmaals dank en succes!

Rianne Grevers
5 jaar geleden

De workshop 'Dress your Figure' waar ik aan heb deelgenomen heeft mij meer inzicht gegeven welke kledingstuk het beste bij mijn figuur past en wat ik wel en beter niet kan dragen. Er zijn goede ideeën gegeven en ook de topper en flopper die je uit je kledingkast moest meenemen was een leuk onderwerp.

Esther
5 jaar geleden

Een verrassend leuke workshop, style your figure gehad! Echt dingen bijgeleerd over het camoufleren en accentueren van lichaamsdelen.
Leuk ook om te weten wat bepaalde stoffen, structuren en prints kunnen doen! Ontzettend bedankt voor de leuke en gezellige avond en hopelijk kunnen jullie nog heel veel andere mensen gaan inspireren!

Lisette
5 jaar geleden

Leuke en leerzame avond gehad tijdens de workshop 'style your figure'. Samen met andere vrouwen erachter komen welke figuurstijl je hebt en wat voor type kleding past bij je pluspunten of als je juist iets wil verdoezelen. En als bonus kregen we allemaal een (kort) persoonlijk maatwerkadvies. Leuk om te doen met vriendinnen of collega's.

Reactie plaatsen