Kleding|Stijladvies

Het kledingstijladvies is helemaal op jouw figuur en persoonlijke stijl afgestemd. Welke kleding staat je goed en wat kun je het beste kiezen als het gaat om pasvorm, halslijnen, broek- en roklengtes, maar ook dessins en stoffen? Hoe kun je kleding leuk en verrassend combineren en stylen met schoenen, tassen en sieraden? Welk stijl past bij jou? Welke kledingitems mogen niet in jouw kast ontbreken en hoe bouw je een kledingcapsule op? 

Figuurtype, bodytype

 

Voorafgaand aan het kledingstijladvies, ontvang je een korte vragenlijst over jouw wensen en vragen. Aan het begin van het gesprek nemen we deze door. Daarna volgt een uitgebreide gezichts- en figuuranalyse en krijg je op basis daarvan advies over kleding die mooi staat bij jouw bodytype, lengte en postuur. Met de kragenset bekijken we welke halslijnen jou mooi staan.

 

Daarnaast zoomen we in op jouw persoonlijke stijl. Welke kledingstijl spreekt je aan? Wat past bij jouw levensstijl, beroep, smaak? En hoe kun je jouw persoonlijkheid en uitstraling onderstrepen met kleding? Daarbij laat ik je ook zien hoe je kleding slim kunt combineren en hoe je in je outfits kunt spelen met accessoires en schoenen. 

De persoonlijke tips ontvang je op een handige figuurkaart. Ook maak ik een inspirerende kledingcollage die ik voor je uitzoek als 'online personal shopper'. 

Kledingcollage op maat

Ook leuk: kledingstijladvies samen met een vriendin of een klein groepje vriendinnen tijdens een masterclass Kledingstijl.