Home » Kleding|Stijladvies

Kleding|Stijladvies

Het kleding- en stijladvies is helemaal op jouw figuur en persoonlijke stijl afgestemd. Welke kleding staat je goed en wat kun je het beste kiezen als het gaat om pasvorm, halslijnen, broek- en roklengtes, maar ook dessins en stoffen? Hoe kun je kleding leuk en verrassend combineren en stylen met schoenen, tassen en sieraden? Welk stijl past bij jou? Welke kledingitems mogen niet in jouw kast ontbreken en hoe bouw je een kledingcapsule op? 

Het persoonlijk Kleding|Stijladvies duurt ongeveer 2,5 uur. Voorafgaand aan het kleding- en stijladvies, ontvang je een korte vragenlijst over jouw wensen en vragen. Aan het begin van het gesprek nemen we deze door. Daarna volgt een uitgebreide gezichts- en figuuranalyse en krijg je op basis daarvan advies over kleding die mooi staat bij jouw figuur, maar ook bij jouw persoonlijkheid, (gewenste) uitstraling en stijl.

 

Met de kragenset bekijken we welke halslijnen jou mooi staan, zoals de boothals, v-hals, kraag of kol.
Alle tips en adviezen ontvang je binnen twee weken gedetailleerd uitgewerkt in het Stijlrapport XL. Daarin vind je ook een inspirerende kledingcollage en winkeltips die Ingrid als 'online personal shopper' voor je uitzoekt.  
 

Alleen een Kledingadvies of Stijladvies? 
Ben jij helemaal tevreden over jouw persoonlijke kledingstijl en is het combineren van leuke outfits geen enkel probleem? Maar wil je wel graag tips krijgen afgestemd op jouw figuur? Of heb je al eerder een figuuranalyse gehad, maar ben je juist zoekende naar jouw eigen stijl? Je kunt ook een apart Kledingadvies met figuuranalyse boeken. Of kiezen voor alleen het Stijladvies, incl. kledingcollage. Beide sessies duren ca. 1,5 uur en je ontvangt een Stijlrapport met de  adviezen en tips.

 

Garderobecheck
Een garderobecheck waarbij we jouw kledingkast 'onder handen nemen', behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Gezellig met z'n tweeën 
Wie bieden het persoonlijke advies ook voor duo's aan. Samen met je vriedin, dochter of moeder, wel zo gezellig! Echt een aanrader een duo sessie!

  

Totaaladvies met kleur 

Ga voor een totaaladvies en boek ook een Kleuradvies zodat je weet welke kleuren jou laten stralen, wat jouw topkleuren zijn en welke mooi zijn als basis voor jouw garderobe.  We bieden het complete pakket voor een aantrekkelijk tarief aan.