Even voorstellen

Vroeger gebruikte ik mijn barbiepoppen als mannequins door ze telkens weer in andere creaties te hullen. Later experimenteerde ik zelf graag met verschillende kledingstijlen. En weer jaren later ontdekte ik wat kleuren, stoffen en kledingmodellen kunnen doen voor je uitstraling. 'Daar wil ik meer van weten!' Dus besloot ik meer te gaan doen met mijn interesse in kleding en mode. 

 

Vanaf 2015 volgde ik met veel plezier de  opleidingen 'Personal Styling' en 'Kleurstylist' van HiStyle AcademyEen jaar later gaf ik mijn 'uit de hand gelopen hobby' samen met vriendin Femke, vorm in Dots & Stripes Kleding|Kleur|Stijl. Inmiddels zijn we een aantal jaren en veel adviezen en workshops verder. Omdat Femke druk is met haar eigen communicatiebureau, ben ik vanaf 2020 alleen actief in Dots & Stripes. Dit doe ik met veel plezier, naast mijn werk als communicatieadviseur en mijn gezin met 2 pubers.   

 

Het mooiste in jou onderstrepen

Graag wil ik het mooiste in jou onderstrepen met kleding die past bij jouw figuur en jouw persoonlijkheid. Want als je je goed voelt in je kleding, dan straal je dit ook uit! Ik help je bij het zoeken naar een kledingstijl waar jij blij van wordt, die goed staat, lekker zit en die laat zien wie je bent. Daarbij combineer ik mijn kennis  op het gebied van kleding, styling en kleur met mijn ervaring in het communicatievak. Kleding speelt immers een grote rol in jouw persoonlijke communicatie en hoe je overkomt op anderen. Graag haal ik het mooiste in jou naar boven en help ik je bij het ontwikkelen van een stijl die jouw identiteit onderstreept. 

Ik hoor graag van je!

Heb je interesse in een persoonlijk advies of workshop met een groep? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of heb je een andere vraag? Neem dan even contact met mij op. Ik ben actief in de regio Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg.

 

Stijlvolle groet,
Ingrid