Home » Over Ingrid

Even voorstellen

Vroeger gebruikte ik mijn barbiepoppen als mannequins door ze telkens weer in andere creaties te hullen. Later experimenteerde ik zelf graag met verschillende kledingstijlen. En weer jaren later ontdekte ik met een personal stylist wat kleuren, kledingmodellen en -stoffen kunnen doen voor je uitstraling. "Daar wil ik meer van weten", dacht ik. Dus besloot ik meer te gaan doen met mijn interesse in kleding en mode. 

 

Vanaf 2015 volgde ik met veel plezier de  opleidingen 'Personal Styling' en 'Kleurstylist' bij Merel van 't Wout van HiStyle AcademyEen jaar later gaf ik mijn 'uit de hand gelopen hobby' vorm in Dots & Stripes Kleding|Kleur|Stijl. Dit deed ik samen met vriendin Femke Beijer waarmee ik jarenlang samenwerkten in het communicatievak. Inmiddels zijn we een aantal jaren en veel kleur- en kledingstijladviezen, workshops en presentaties verder. Omdat Femke druk is met haar eigen communicatiebureau, ben ik vanaf 2020 alleen actief met Dots & Stripes. 

 

Het mooiste in jou onderstrepen

Graag wil ik het mooiste in jou onderstrepen met kleding die past bij jouw figuur en met kleuren die jou laten stralen. Want als je je goed voelt in je kleding, dan straal je dit ook uit! Ik help je bij het zoeken naar een kledingstijl waar jij blij van wordt, die goed staat, lekker zit en die laat zien wie je bent. Daarbij combineer ik mijn kennis  op het gebied van kleding, styling en kleur met mijn ervaring als communicatieadviseur. Kleding speelt immers een grote rol in jouw persoonlijke communicatie en hoe je overkomt op anderen. Graag haal ik het mooiste in jou naar boven en help ik je bij het ontwikkelen van een persoonlijke stijl.

Ik hoor graag van je!

Heb je interesse in een persoonlijk advies of workshop met een groep? Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Of heb je een andere vraag? Neem dan even contact met mij op. Ik ben actief in de regio Eindhoven en Helmond. Maar ook voor andere locaties sta ik open.    

 

Stijlvolle groet,
Ingrid