Home » Over ons

Wij horen graag van je!

Onze passie voor kleding/mode, ervaring in het communicatievak én vriendschap komen samen in  Dots & Stripes Kleding|Kleur|Stijl. We volgden beiden een opleiding bij Merel van 't Wout van HiStyle Academy en zijn, naast ons werk als communicatieadviseurs, gestart met Dots & Stripes. 

 

We willen het mooiste in jou onderstrepen met kleding die past bij jouw figuur en met kleuren die jou laten stralen. Want als je je goed voelt in je kleding, dan straal je dit ook uit!

Wij helpen je bij het zoeken naar een kledingstijl waar jij blij van wordt, die goed staat, lekker zit en die laat zien wie je bent. Daarbij combineren we onze expertise op het gebied van kleding, styling en kleur met onze  achtergrond in de communicatiewereld. Kleding speelt immers een grote rol in jouw persoonlijke communicatie en hoe je overkomt op anderen. Graag halen we het mooiste in jou naar boven en helpen we je bij het ontwikkelen van een persoonlijke stijl.

Heb je interesse in een persoonlijk advies of workshop? Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Of heb je een andere vraag? Neem dan even contact met ons op. 
Wij zijn actief in Noord-Brabant met name in de regio Eindhoven en Helmond. Maar ook voor andere locaties staan we open.   

 

Stijlvolle groet,
I
ngrid & Femke