Home » Persoonlijk Advies » Duo sessies

Duo Sessies

Wil je graag een Kleuradvies en/of Kleding|Stijladvies krijgen samen met een vriendin, zus, collega, je moeder of dochter dan bieden wij de Duo Sessies aan. Jullie krijgen tijdens een gezellige ochtend, middag of avond beiden een persoonlijk advies, waarbij je bij elkaar ook meteen de effecten van kleur en/of kledingstijl kunt zien.
Leuk en handig voor als jullie samen gaan shoppen!

Duo Sessie Kleding|Stijl

Benieuwd welke figuurtypen jullie zijn en wat de effecten van kleding zijn? Hoe je met kleding bepaalde lichaamsdelen kunt accentueren of juist verdoezelen? Tijdens de Duo Sessie Kleding|Stijl, verzorgd door Ingrid, krijgen jullie beiden een uitgebreide figuuranalyse gevolgd door een advies over de kleding waarmee je het mooiste in jezelf onderstreept.
Zie Kleding|Stijladvies voor meer informatie.


Jullie gaan naar huis met een Stijlrapport voorzien van achtergrondinformatie en de uitwerking van de adviezen die jullie tijdens de sessie krijgen. De sessie duurt ca. 3 uur en vindt in overleg bij een van jullie thuis of in Helmond plaats. 

Duo Sessie Kleur

Willen jullie kleur bekennen?
Ga dan voor de Duo Sessie Kleur die verzorgd wordt door Femke. Aan de hand van een analyse met verschillende kleuren shawls ontdekken jullie welk kleurtype je bent. Daarmee weten jullie welke kleuren kleding jullie laten stralen, wat mooie basiskleuren zijn en welke topkleuren
niet in je garderobe mogen ontbreken. 
Zie Kleuradvies voor meer informatie.

De sessie vindt in overleg bij een van jullie thuis of in Waalre plaats en duurt ongeveer 2,5 uur. In verband met daglicht, plannen we de sessie overdag. Jullie ontvangen na afloop beiden een kleurkaartje van jullie kleurtype. 

Tarief Duo Sessie Kleding|Stijl:

€ 115,- per persoon, incl. Stijlrapport    

Tarief Duo Sessie Kleur:

€ 70,- per persoon, incl. kleurkaartje 

Tip: De Duo Sessie is leuk om cadeau te geven aan een vriendin (en jezelf!). Wij hebben cadeaubonnen!