Home » Persoonlijk Advies » Kleuradvies

Kleuradvies

Welke kleuren laten jou stralen? Dit ontdek je tijdens het Kleuradvies. We bekijken welke kleuren passen bij jou en jouw uiterlijk. Je haren, ogen en huid. Kleur bepaalt voor een belangrijk deel jouw uitstraling. Met de juiste kleuren kun je het mooiste in jezelf onderstrepen. En wordt combineren heel gemakkelijk! Met een goed kleuradvies kun je met minder kleding veel meer combinaties maken.

Het kleuradvies wordt verzorgd door Femke. Tijdens het advies gaan we, na een korte analyse van jouw uiterlijk, aan de slag met verschillende kleuren shawls. Daarmee wordt duidelijk welke kleurtype je bent, wat jouw topkleuren zijn hoe je kleuren het beste kunt combineren. Ook gaan we kort in op make-up en haarkleur. Tijdens het advies zul je zien dat je er vitaler en stralender uit ziet in de kleuren die bij jou passen. Lijntjes en oneffenheden vallen veel minder op.

 

Het kleurkaartje dat je mee krijgt na het advies zorgt er voor dat je nooit meer een miskoop doet. Je hebt veel keuze uit een kleurenpalet dat helemaal bij je past.

Het kleuradvies duurt ongeveer 1,5 uur. Belangrijk is dat de afspraak plaatsvindt bij daglicht. Vooraf stemmen we de locatie af; in Waalre of bij jou thuis.

 

Samen met je partner, vriend(in), moeder, dochter...
Kom je met twee personen tegelijk, dan is dit erg gezellig én nuttig. Je ziet dan bij elkaar wat de effecten van kleuren zijn. Kijk meer voor informatie bij Duo Sessies.


Totaaladvies met Kleding|Stijl
Wil je ook weten welke kleding mooi staat bij jouw figuur en hoe je kledingcombinaties maakt passend bij jouw persoonlijke stijl, boek dan ook een Kleding|Stijladvies. We hanteren een aantrekkelijk tarief voor het totaaladvies.