Interactieve workshops

De interactieve workshops zijn te boeken voor groepen van 6 tot 10 personen. Je hebt de keuze uit verschillende thema's, zoals 'Dress your figure' en 'Colors & Styling' zoals hieronder beschreven. Maar in overleg kan ik ook een programma op maat samenstellen. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Dress your figure

Tijdens de  workshop 'Dress your Figure' leer je wat de optische effecten van kleding zijn. Denk daarbij aan de effecten van dessins, kleur, stofsoorten, pasvorm en modellen van kleding. De verschillende figuurtypen komen aan bod  en via een quickscan ontdek je welk figuurtype je bent. Ook kijken we naar topper en floppers uit de kledingkast van de deelnemers.  

Je gaat naar huis met nieuwe kennis die je kunt gebruiken voor een frisse blik op je garderobe of tijdens het shoppen.

Colors & Styling

In de creatieve workshop Colors & Styling draait het om kleur en het stylen van kleding. Welke kleurtypes onderscheiden we, wat zijn de effecten van kleur in je kleding én wat doet het voor je uitstraling? Daarnaast aandacht voor styling. Vind je het lastig om je kledingstukken leuk te combineren? Welke schoenen en accessoires draag je erbij? We geven je tips & trics om leuke outfits samen te stellen. Ook staan we stil bij het opbouwen van een garderobe (kledingcapsule) waarbij je met minder kleding er telkens weer anders uit kunt zien. Tijdens de workshop ga je aan de slag met het maken van een eigen stylingscollage ter inspiratie of als wishlist als je gaat shoppen.

 

Interesse of benieuwd naar de maatwerk mogelijkheden? Ik hoor graag van je!