Styling & Shop Night

Voor deze groepsbijeenkomst ontvangt Ingrid je graag in de modeboetiek ZUS in Helmond van de zussen Emmely en Melanie. Op het programma staan een styling presentatie naar keuze waarin je allerlei tips & trics krijgt. Aansluitend kun je gezellig samen shoppen. De Styling & Shop Night is voor 6 tot 8 personen, inclusief hapjes, drankjes, goodiebag en stijlgidsje. 

Styling presentatie
Voor de styling presentatie hebben jullie de keuze uit twee thema's.  
‘Combineren kun je leren’: Hoe kun je kledingitems leuk en verrassend combineren tot verschillende outfits. Hoe style je je outfit met schoenen, tassen en accessoires? En welke kledingitems mogen niet ontbreken als basis in jouw kledingkast. Je krijgt veel tips & trics voor het samenstellen van verschillende outfits.  

De presentatie over 'De special effects van kleding' staat in het teken van de verschillende figuurtype en de kunst van het accentueren en verhullen. Wat is het effect van kleuren, dessins en stofsoorten op je figuur? En welke pasvorm, lengte of modellen kun je het beste kiezen?Ingrid laat het je zien aan de hand van kledingitems uit de winkel. 

En dan…ontspannen shoppen

Daarna heb je alle tijd om rustig te winkelen, kleding te passen en nieuwe outfits te proberen. Daarbij geven we je graag nog wat persoonlijke styling tips. Tussendoor kun je genieten van een drankje,  hapje en gezelligheid. Aan het einde van de avond, ontvang je nog een leuke goodiebag, inclusief een leuk stijlgidsje met alle tips. 

 

Interesse neem contact op met Ingrid of loop even binnen bij ZUS!